GARANCIA.AL


FALEMINDERIT QE NA VIZITUAT
Rreth Nesh

Regjistrimi i produktit është një nga hapat kritikë për krijimin e një lidhjeje të drejtpërdrejtë me klientët që blejnë produkte.

Ne e dijme se cdo marrdhenie me Klientin eshte unike dhe mundohemi qe ta trajtojme me kujdesin dhe vemendjen e vecante qe meriton. Prandaj kemi krijuar kete portal , ku vetem me disa klikime dhe fare pak kohe, krijojme nje baze te dhenash esenciale informacioni per ta dhe historikun e tyre. Integrimi i ketij informacioni me te dhenat qe ne disponojme per te gjitha produktet qe shesim, ju jep mundesine te gjitha ekipeve bashkepunuese t’ju sherbejne klienteve tane ne nje kohe sa me te shkurter dhe ne menyre inteligjente.

Ky web-portal eshte krijuar per lehtesi dhe nje marrdhenie te shendetshme ndermjet Bleresit dhe Njesise se Shitjes per produkteve tona. Ne urojme qe keto produkte t’ju japin klienteve tane kenaqesine maksimale dhe te permbushin gjithe pritshemerine qe ata kane per to. Prandaj, ne kontakte te perditshme, ne do te vazhdojme te punojme me prodhuesit dhe furnitoret tane, qe te gjitha produktet tona te kene cilesine e duhur dhe klientet te marin gjithe suportin e nevojshem kur dicka nuk funksionon sic duhet. Periudha e Garancise se produkteve natyrisht fillon ne daten e fatures se shitjes por kritike per termat dhe menaxhimin sa me efikas per cdo problematike te raportuar, eshte Certifikata e Autorizuar e Garancise qe meret vetem nga ky portal.

Na kontaktoni

Rruga " Mikel Maruli", Kompleksi “Jora Palushi”
Seksioni 2, Kati 1, Nr.12 Njësia Administrative Nr.14
Kodi Postar 1025, TIRANE
+355 67 20 77 774
[email protected]